E-Book

9 leefstijladviezen om af te vallen

- zonder je in allerlei bochten te wringen -

Al lezend iets voor je gezondheid doen

Download nu dit Gratis E-Book

scheiding5, 10 of 15 kilo - waarom het zo moeilijk is om ervan af te komen 

Je begint elke keer weer met frisse moed. ’s Ochtends een crackertje. ’s Middags wat sla, rauwkost en magere kaas. Maar aan het eind van de middag krijg je toch telkens weer die overstelpende trek in iets zoets. 

Je kúnt niet anders dan eraan toegeven. Het is gewoon sterker dan jij. Dus trek je de keukenkastjes open op zoek naar een lekkere snack. En daarna plof je met een zwaar gevoel van schuld op de bank. Ook dit dieet werkt blijkbaar niet voor jou. 

Misschien heb je al veel meer diëten geprobeerd. En ben je je te buiten gegaan aan groentensmoothies of eiwitshakes of calorieën tellen. Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat ze bij jou niet helpen. Ook al werken ze wèl bij je collega of buurvrouw. 

Maar er bestaat geen ‘one-size-fits-all’ aanpak die voor iedereen werkt. We zijn tenslotte allemaal anders! We zien er allemaal anders uit. Kijk maar eens naar je figuur, de kleur van je ogen, huid en haar. 

Daarbij komt dat je voedingsgewoonten veranderen voor iedereen een moeilijke opgave is. Het doorbreken van ingesleten routines kost veel energie. In het begin gaat het lekker en daarna moet je opboksen tegen je eigen innerlijke weerstand. 

Gelukkig er is een aanpak die je wel zal helpen. En die is makkelijker dan je denkt. Al lezend kun je iets voor je gezondheid doen.

Mis geen blog en kom erbij!

Nuttige tips en inspirerende verhalen over gezondheid en vitaliteit. 

Scroll naar top

scheidingTarieven & vergoeding vanuit je verzekering 

Natuurgeneeskundig
1e consult 95,- euro ( 90 min.) 
2e consult 55,- euro (max. 55 min.)

Lichaamsgerichte technieken
Consult 40 minuten 47,50 euro
Consult 25 minuten 37,- euro

Individuele Buteyko-training
1e consult 75,- euro ( 75 min.)
2e consult en meer 55,- (max. 55 min.)

Marisca Sylva van der Ploeg wordt erkend door zorgverzekeraars en is geregistreerd in het HBO-register. Zij is als volwaardig lid aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging ter bevordering Alternatieve Geneeswijze (VBAG). Dit betekent dat je (een deel van) de behandeling vergoed krijgt, mits je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Check hiervoor je verzekeringspolis! Ook is zij ingeschreven in het Register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ) en het register van Tuchtrecht complementaire zorg.