Cursus Agenda

Cursus agenda 

mrt
4
ma
Cursus Buteyko ademtherapie 4, 6, 11, 13 en 20 maart 2019
mrt 4 @ 19:30 – 20:30

4, 6, 11, 13 en 20 maart 2019
maandag en woensdag: 19.30 – 20.30

Adem minder, genees jezelf. 

De Buteyko-methode vermindert en voorkomt o.a. neusverstopping, hoofdpijn, benauwdheidsaanvallen, astma, hoge bloeddruk, kortademigheid, hoestbuien, hooikoorts, allergie, stress, snurken, vermoeidheid,  slaapapneu, koude handen en voeten.

In de Buteyko-training leer je om bewust te worden van je eigen ademhaling. Met speciale oefeningen leer je om je ademhaling aan te passen bij de inspanning van het moment. Dat betekent meestal dat je lichter en minder zult inademen, en bewuster uitademt. Ook leer je om altijd door je neus adem te halen, zelfs als je fietst of hardloopt.
Regelmatig oefenen zorgt ervoor dat je hersenen en lichaam zich instellen op de nieuwe ademfrequentie en ademdiepte. Dan gaat het als vanzelf. Blijven oefenen is belangrijk, zeker in tijden van veel stress. Tijdens de training doe je zelfonderzoek naar je ademhaling en hou je je voortgang en veranderingen in je adempatroon bij.

Dus schrijf je in voor een cursus en ontdek wat dit voor je doet.

apr
13
za
Cursus ‘Word je eigen massagespecialist’ zaterdag 13 april 2019
apr 13 @ 12:00 – 16:00

Ben je moe, zit die vervelende hoofdpijn je in de weg of heb je een moment voor jezelf? Word je eigen massagespecialist en leer je stress om te zetten naar ontspanning en verlicht jezelf van pijnklachten.

Tijdens de cursus leer ik je, je hoofd, nek, schouders en armen zelf te behandelen met verschillende traditionele massagetechnieken.
Met technieken uit de triggerpoint-, traditionele massage en met verschillende Shiatsu-drukpunten kun je ook een ander een ontspannen massage geven. Tevens leer je hoe je zelf spanning kunt verminderen met ontspanningsoefeningen.

Van deze cursus krijg je een uitgebreide handleiding mee waarin de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen staan.
Daarbij krijg je ook een overzicht van de technieken, waarmee je thuis kunt oefenen.

Goed om te weten: voor mijn massagecursus hoef je geen voorkennis te hebben.
Kom zaterdag 9 maart naar mijn cursus en word je eigen massagespecialist.