Mis geen blog en kom erbij!

Nuttige tips en inspirerende verhalen over gezondheid en vitaliteit. 

Scroll naar top

Tarieven & vergoeding vanuit je verzekering 

De kosten van het Vrouw in Beweging-programma hangen af van de precieze invulling ervan. Na het eerste intakegesprek krijg je een voorstel voor een plan van aanpak. 

Voor een los natuurgeneeskundig consult van 60 minuten betaal je 72 euro. Een consult van 40 minuten kost 47,50 euro. De investering voor het laten uitvoeren en analyseren van een bloedtest is 125 euro. Een individuele Buteyko-training van vijf sessies kost 375 euro. Deelname aan een Buteyko groepstraining van vijf sessies kost 275 euro per persoon.

Marisca Sylva van der Ploeg wordt erkend door zorgverzekeraars en is geregistreerd in het HBO-register. Zij is als volwaardig lid aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging ter bevordering Alternatieve Geneeswijze (VBAG). Dit betekent dat je (een deel van) de behandeling vergoed krijgt, mits je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Check hiervoor je verzekeringspolis! Ook is zij ingeschreven in het Register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ) en het register van Tuchtrecht complementaire zorg.